­čôîBiltepe’de ─░ngilizce Z├╝mresi ├çevrim ─░├ži E─čitimle Krizi F─▒rsata d├Ân├╝┼čt├╝rd├╝­čôî

Ô×í´ŞĆOkul m├╝d├╝r├╝ olarak ─░ngilizce z├╝mresinden Semih Kafal─▒ ile Biltepe’nin ─░ngilizce ├Â─čretimi ├╝zerine sohbet ettik.
Ôťů5.s─▒n─▒flarda 16saatlik yo─čunla┼čt─▒r─▒lm─▒┼č ─░ngilizce program─▒n─▒ b├Âlgede ilk hayata ge├žiren okul olman─▒n mutlulu─čunu ya┼č─▒yoruz. Mezun ├Â─črencilerimizin orta├Â─čretimdeki ve ├╝niversitedeki ─░ngilizce ba┼čar─▒lar─▒yla gurur duyuyoruz.
Ôťů─░├žinde bulundu─čumuz pandemi s├╝recinde; etkin z├╝mrecilikle, ileti┼čim becerileriyle, isabetli ders ara├ž gere├žlerinin tespitiyle, ├ževrim i├ži e─čitim platformunu ve teknik alt yap─▒n─▒n g├╝├žlendirilmesiyle, y├Ântem zenginli─čiyle, veli deste─či ile ├ževrim i├ži e─čitim vas─▒tas─▒ ile krizi f─▒rsata d├Ân├╝┼čt├╝rd├╝─č├╝m├╝ze inan─▒yoruz.
Ôťů├ľ─črencilerimizin d├Ârt temel beceriyi kazanmalar─▒ i├žin onlara i┼členen konularla ilgili ev ├Âdevleri ve proje g├Ârevleri verilmi┼č, ├Â─črenciler bu ├Âdev projeleri video ├žekimleriyle ├Â─čretmenlere ula┼čt─▒r─▒lm─▒┼čt─▒r. Video ├žekim a┼čamas─▒nda ├Â─črencilerimize destek olan t├╝m velilerimize te┼čekk├╝r ediyoruz.
Ôťů─░ngilizce ├Â─čretmenlerimiz, ├Â─črencilerden gelen ├Âdev ve projelerle pandemi d├Ânemindeki ├žal─▒┼čmalar─▒n─▒ i├žeren ar┼čiv olu┼čturdular.
Ôťů├ľ─čretmenlerimizin ├Â─črencilere d├Ârt temel beceriyi kazand─▒rmak i├žin; ├Âzveriyle, sab─▒rla, kararl─▒l─▒kla, tutarl─▒l─▒kla, sevgiyle, oyunlarla, ├Â─čretmen-veli i┼čbirli─či ile yapm─▒┼č olduklar─▒ ├žal─▒┼čmalar ileride unutulmaz an─▒lar aras─▒nda yer alacakt─▒r.­čĹĆ­čĆ╗