Anadolu Lisesi Etkinliklerimiz

Vodafone Freezone Liseler Arası Müzik Yarışması Ankara Elemeleri Performansı

BİLTEPELİ LİSELİLER PİKNİK YAPTI

Biltepe Anadolu Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri hafta sonu öğretmenleri ile birlikte Karatepe Aslantaş Milli Parkı’nda piknik yaptılar ve çok keyifli zaman geçirdiler.

VODAFONE FREEZONE 19. LİSELER ARASI ŞARKI YARIŞMASI

Özel Biltepe Anadolu Lisesi müzik grubu Vodafone FreeZone 19. Liselerarası Müzik Yarışmasında 1-2 Nisanda Ankara’da Selim Sırrı Tarcan Spor Salonunda sahne performanslarını sergilediler. Final 29 Nisan 2016 tarihinde İstanbul Volkswagen Arena’da gerçekleştirilecek. Gençlerimizi tebrik ediyor, cesaretlerinden dolayı kutluyoruz.

SÜLEYMAN BELEDİOĞLU LİSE ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER VERDİ

Eğitimci yazar, televizyon programcısı Süleyman Beledioğlu lise öğrencileri ve öğretmenleri ile bir araya geldi. 6 yıl önce ve geçen yılda Biltepe Okulları’nda seminer veren Beledioğlu; Biltepe Okulları’nda yönetici ve öğretmenlerle yapmış olduğu eğitim-öğretim sohbetlerinden çok keyif aldığını dile getirdi.

Biltepe’de çağdaş eğitim-öğretim ilkelerinin takip edildiğini, eğitim seminerlerine çok önem verildiğine tanık olduğunu söyledi.

Beledioğlu, sınav stresi ve verimli ders çalışma konuları üzerinde durdu. Öğrencilere verdiği seminerde, öğrencinin okulda aldığı bilginin yeterli olmadığını, evde konulara hazırlık, tekrar ve pekiştirme çalışmalarının yapılması gerektiğini vurguladı. Öğrencideki stresin kaynağının konuyu öğrenememekten kaynaklandığını dile getirdi.

Biltepe okullarının; yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri BELEDİOĞLU’nu dinlemekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.