Biltepe’de Evde Deneme Sınavı Uygulaması Koordinatör Öğretmenler Tarafından Değerlendirildi

BILTEPE’DE EVDE DENEME SINAVI

Biltepe Okulları olarak Uzaktan Eğitimin her türlü zorluğuna karşı, öğrencilerimizin bu süreçten olumsuz etkilenmemesi için velilerimizle sinerji oluşturmanın gayreti içerisindeyiz.

Velilerimiz öğrencilerimizin Uzaktan Eğitimi için; teknolojik araçları temin ettiler, internet bağlantısını gerçekleştirdiler, onlara eğitim ortamı hazırladılar.

Öğretim çalışmalarımız; yüz yüze de olsa uzaktan da – ölçme ve değerlendirme- olmazsa olmazlarımızdandır. Uzaktan eğitim çalışmalarımızdaki kazanımlarımızı değerlendirmek, eksiklerimizi tamamlamak amacıyla Evde Deneme Sınavı gerçekleştirdik.

Okuldan soru kitapçıklarını alıp evde sınavın uygulanmasında gözetmenlik yapan, sınav sonrası optik kâğıdını okula teslim eden velilerime;

Evde Deneme sınavının koordinesini gerçeklestiren öğretmen arkadaşlarım; Fakı Ganioğlu’na,Müslüm Demiröz’e, Selma Karatekin’e;

Sınavın tüm kurallarına uyarak dürüstlüğü, samimiyeti, sorumluluğu birinci sıraya koyan can öğrencilerimize;
Teşekkür ediyoruz.