Halkla İlişkiler Sorumlumuz Soncan TEKSİN

Soncan Öğretmen; Artvin doğumlu, öretmenliğe 40 yıl önce Kadirli Cevdet Paşa Ortaokulu’nda Türkçe öğretmeni olarak başladı.

Biltepe Okulları’nın 2002 yılında kuruluşuyla kurucu öğretmenler arasında yer aldı.Kısa bir süre dershane ögretmenliği, daha sonra Kadirli’de bir özel okulda 8 yıl süreyle müdürlük yaptı. 40 yıllık meslek hayatının tamamina yakını yöneticilikle geçen Resul Teksin’le evlidir.

Üc kızının eğitimiyle yakından ilgilenerek ikisinin doktor, birinin de yönetici olarak görev almasında etkili oldu.

Soncan Öğretmenin 40 yıllık meslek hayatını, usta öğretmen, deneyimli anne, uyumlu eş, iletişim uzmanı, lider yönetici olarak sürdürdü.

Her türlü donanıma sahip bir eğitimcinin, Biltepe Okulları’nda almış olduğu görevin adı ne olursa olsun, okulumuzdaki çalışmalarıyla; biz yöneticilerle, velilerimizle, öğretmenlerimizle sinerji oluşturuyor.