Birinci Sınıf

1A Sınıfı Yıl Sonu Etkinliği

1B Sınıfı Yıl Sonu Etkinliği

1A Sınıfı Çevre Bilinci

Çevre bilinci küçük yaşta kazanılır. Günümüzdeki en önemli sorunlardan biri çevre sorunu. Bu bilinci çevreye katkı yaparak, yaşayarak kazandırabiliriz. Bu amaçla 1-A sınıfı öğrencileri ağaç  diktiler  ve bakımını üstlendiler. Bu şekilde sorumluluk sahibi yurttaşlar yetiştirmek hedefimiz.

1A Sınıfı Okuma Belgesi Aldı

Biltepe İlköğretim Okulu 1/A sınıfı; organize edilen yılsonu etkinlikleriyle okuma belgelerine kavuştu.  Anne babaların yanı sıra büyük annelerin ve büyük babaların da etkinliği; ilgiyle, neşeyle, sevgiyle, takdirle duygusallık içerisinde izlediler. Program akışı içerisinde, öğretmenlerin; takım çalışmasını ön plana almaları, bir birleriyle iletişimlerindeki nezaketleri, misafirperverlikleri veliler tarafından takdirle karşılandı.

İngilizce öğretmeni Hatice DOKUZOĞLU’nun İngilizce korosu, Beden Eğitimi Öğretmeni Gülsüm BALCILAR’ın tango ve dans gösterileri, Müzik Öğretmeni Gökçen DENİZ’in müzik ziyafeti, Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayfer TEKEREK’ın resim sergisi, Sınıf öğretmeni Aynur GÜRSOY’un şiir dinletisi, oratorya ve tiyatro gösterileri beğeniyle izlendi. Öğrenciler almış oldukları sorumluluklarını, rollerinin gereğini en güzel şekilde yerine getirdiler. Daha sonra öğrencilere okuma belgeleri verildi.

Programın sonunda  Okul  Müdürü Duran İSAOĞLU; öğrencilerin  etkinlikteki rollerini en iyi şekilde yerine getirmelerinden, okuma belgelerine kavuşmalarından dolayı onları kutladı, okulun eğitim  öğretim etkinliklerine her türlü desteği vermelerinden dolayı velilere,  yıl içerisindeki başarılı çalışmalarından dolayı   1/A sınıfı  şube öğretmenlerine,  yıl çerisindeki  ve bu etkinlikteki  koordinatörlük  görevinden dolayı  Aynur GÜRSOY’a, programın sunucusu  İngilizce öğretmeni Sultan  Günece’ye,  Programın   teknik yönden sunumundaki katkılarından dolayı Nizamettin  SARICA’ya teşekkür etti.