Üçüncü Sınıf

3A Sınıfı Yıl Sonu Etkinliği

Biltepe İlkokulu 3/A sınıfı yılsonu gecesinde,  ailelerine ve öğretmenlerine yıl içerisindeki eğitim çalışmalarından bir kesit sundular. Öğrencilerin rollerini ve görevlerini yerine getirirken; sorumluluk duygusu içerisinde oldukları, mutlu bir görüntü sergiledikleri gözlendi. Geceye Kaymakamımız Muhittin PAMUK, öğrencilerin aile bireyleri ve okulun öğretmenleri katıldılar.

Veliler; salonun girişindeki çocuklarının özenerek yapmış oldukları mini resim sergisini inceledikten sonra, çocuklarının şiir dinletilerini,  dans gösterilerini, halk oyunlarını,  İngilizce şarkıları, müzik korosundan milli marşları, skeçleri,  şevkle, zevkle, keyifle izlediler.  Programın sonunda veliler,  Biltepe’nin eğitim öğretim çalışmalarından memnuniyetlerini dile getirdiler.

Okul Müdürü Duran İSAOĞLU programın kapanış konuşmasında; Kaymakam Muhittin PAMUK’a ve velilere geceye teşriflerinden dolayı teşekkür etti. Bu tür etkinliklerin, çocuğun öz güven kazanmasındaki ve başarısındaki önemine değindi. Sınıf anneleri Emel ERKAYIRAN’la Nesrin BİÇER’e eğitim öğretim çalışmalarına vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti, gecenin hazırlanmasındaki ve sunumundaki katkılarından dolayı öğretmenleri kutladı, öğrencilere başarılarının devamını diledi. Kaymakam PAMUK da öğrencilerin yapmış oldukları tüm etkinleri keyif alarak izlediğini, çocuğun gelişiminde bu etkinliklerin diğer akademik dersler kadar önemli olduğunu dile getirdi, emeği geçen tüm öğretmenleri kutladı, öğrencilere başarılar diledi, eğitim öğretim çalışmalarına olan ilgilerinden dolayı velilere teşekkür etti.