Blog

2021 LGS Türkiye 1. Emre Saygan

BILTEPE’NİN 2021 LGS TÜRKİYE BİRİNCİSI EMRE’Yİ TEKRAR TEBRİK EDİYORUM. MÜDÜRÜMÜZ FEHMİ BEY’E TEŞEKKÜRLER

Okulumuz Biltepe Ortaokulu’nun 2021 LGS’de Türkiye Birincisi Emre SAYĞAN’la ilgili olarak bir yazı kaleme almış.

” EMRE SAYĞAN

O şimdi, şair ve yazarlar diyarı Cağaloğlu Yokuşunda Mehmet Akif Ersoy’un, Münir Özkul’un, Necmettin Erbakan gibi siyaset insanlarının, Burhan Apaydın, Tahsin Banguoğlu, Sulhi Dönmezer, Pertev Naili Boratav gibi ünlülerin sıralarında.. O şimdi İstanbul Sultanisi’nde sayısal dersleri Almanca, sözel dersleri Türkçe alacak, üniversite sınav birincileri kervanına katılacak. Dünya çapında saygın İstanbul Lisesi’nin Bitlis formalı sarı siyah genci olacak. Siyah neden mi , Çanakkale’de tamamı şehit olan İstanbul Erkek Lisesi öğrencilerinin yası rengi de ondan.

Bu yaz Kadirli Özel Biltepe Okullarından çıkmış, bütün soruları doğru yanıtlamış 97 Türkiye birincisinden biri, Kadirli’mizin övüncü Eren SAYĞAN, Türkiye’nin en prestijli okulu, eski adı İstanbul Sultanisi olan İstanbul Erkek Lisesi’nde. Yatılı. Dünya çapında geçerli 3 diploma alacak. Türkiye şampiyonları ile yan yana Türkiye’nin umudu olacak. Emre’nin babası doktor, annesi eczacı . Annesi Andırın Tokmaklı Şehit Erdal Kama İlköğretim Okulu’ndan öğrencim. Ülkemiz ve insanlığın yolunu gözlediği çocuk.

Sevgili Emre’mizi kutluyor, başarılar diliyorum. “

Müdürümüz Fehmi Haytaoğlu’na teşekkürler, sevgili öğrencimiz Emre Sayğan’a başarılar diliyorum.Şu an ataması Adana’ya yapılan Fehmi Bey’e başarılarının devam etmesini diliyoruz.