5.Sınıf Öğrenci-Veli-Öğretmen Tanışması

Okulumuzun 5.sınıf; öğrencileri,velileri ve ögretmenleri sabah kahvaltısında biraraya geldiler.

Kahvaltıda öğretmenler; velileri yakından tanıma fırsatı buldular, eğitim sohbeti yaptılar.

Veliler de çocuklarının yeni arkadaşlarıyla ve onların velileriyle tanışmış oldular.

Eğitim amaçlı düzenlenen kahvaltıya çocuklarıyla birlikte katılan tüm velilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize başarılar diliyorum.

Öğrencilerimiz, arkadaşlarıyla birlikteliği fırsat bilerek bulunduğumuz tesisin parkında oynadılar, ayrıca arkadaşları Ulaş’ ın doğum gününü kutlayıp pasta kestiler.

Kahvaltının düzenlenmesinde, kahvaltı surecinde velilerle ve öğrencilerle iletişimde, onların karşılanması ve uğurlanmasında göstermiş oldukları gayretten dolayı;

Koordinatör öğretmenimiz Tuğba Ayazlı’ya, Kurumsal İletişim Uzmanımız Münteha Uğur’a, Türkçe öğretmenimiz Egemen Püskullüoğlu’na, Matematik Öğretmenimiz Ayşenur Tamer’e, Fen Bilimleri öğretmenimiz Gökay Ziyan’a, Sosyal Bilimler öğretmenimiz Yener Örtlek’e, İngilizce ögretmenlerimiz; Zülâl Karakuş, Emine Akar ve Semih Kafalı’ya, Rehber Öğretmenimiz Merve Demiralay’a, Bilişim ve kodlama öğretmenimiz Ayşe Öner’e, Beden Eğitimi öğretmenimiz S.Mustafa Özkale’ye teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.