Anasınıfı Veli Bilgilendirme Toplantısı

Akşam mesai bitiminde, salonumuzda okul öncesi velilerine yönelik; tanışma, istisare ve bilgilendirme toplantısı yaptık.

✅Anasınıfları; yöneticileri, öğretmenleri ve ablaları olarak velilerimizle tanıştık.

✅Müfredat programının uygulanışı, değerler eğitiminin verilişi, beceri kazandırma ve sosyalleşme ile ilgili çalışmalarımızı anlattık.

✅Velilerimizin; eğitimimiz, ögrenci-ögretmen, ögretmen-veli iletişimimiz ve okulumuzun kurumsalığı hakkındaki olumlu sözleri bizleri onurlandırdı.

✅Biltepe’ye güvenen, yavrularını bizlere emanet eden velilerimize teşekkür ediyoruz.

✅Okul Müdürü olarak; ana sınıflarımızda görev alan; Gülsüm ve Hatice ablalara, okul öncesi öğretmenlerimiz ; Ayşe Kanlıkama, Sakine Bozkurt, Özge Çözeli’ye, Resim öğretmenimiz Ayfer Razaki’ye, Müzik öğretmenimiz Gizem Fetullahoğlu’na, Rehber Öğretmenimiz Merve Demiralay’a, jimnastik ve zekâ oyunları öğretmenimiz Gülsüm Balcılar’a, İngilizce Öğretmenimiz Pınar Topal’a, Robotik Kodlama öğretmenimiz Ayşe Öner’e, Kurumsal İletişim Uzmanımız Münteha Uğur’a, Müdür Yardımcımız Soncan Teksin’e;

Başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.