Biltepe Fen Zümresi

Okulumuzda uzun yıllar birlikte çalıştığımız Fen Bilimleri ögretmenleri; Mehmet ÇERİ ve Gökay ZİYAN’la ders çıkışı sohbet ettik.
Sohbetimiz sırasında;
Öncelikle Biltepe’de çalışmaktan mutlu olduklarını, mutluluklarının birinci nedeninin okul ikliminden kaynaklandığını;
Öğrencinin dersi sevmesi için öncelikle öğretmeni sevmesi gerektiğine inandıklarını;
Fen Bilimleri başarısını; güçlü zümreciliğe, takım çalışmasına, dersin işlenişinde espiri kullanmaya, ögretirken eğlenmeye, eğlenirken öğretmeye, müfredatı konularını özümsemeye, kaynak seçimindeki özene, deneyimleri güncellemeye, ön öğrenmeye borçlu olduklarını dile getirdiler.
Fen Bilimleri öğretmenlerimize bu eğitim sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.