Biltepe İlköğretimde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı İlk Yarısının Değerlendirilmesi ??

Biltepe İlköğretimde;

• Pandemiyle mücadelede “Maske, Mesafe, Hijyen” kurallarına uyularak;
  • 23 Ağustos’ta 8.sınıflar,
  • 31 Ağustos’ta; okul öncesi, 1.2.3.4.5.6.7 sınıflar; eğitim öğretime başladı.
  • Eğitim öğretim çalışmalarında, öğrenme kayıplarının ve öğrenme eksiklerinin giderilmesine yönelik çalışmalar gerçekleştirildi.
  • Eğitim öğretim kesintisiz devam etti, pandemi nedeniyle kapanan sınıf olmadı.
  • Öğretmenler, zümre, şube rehber öğretmenler kurulu, sınıf bazlı veli bilgilendirme , şube bazlı veli-öğretmen görüşmeleri planlan sürede gerçeklestirildi.
  • Rehberlikle ilgili olarak; tüm sınıflarda, pandemiyle mücadele, verimli ders çalışma, zaman yönetimi; okula yeni gelen öğrencilere oryantasyon eğitimi; 8.sınıflarda LGS hazırlık vb konularda çalışmalar yapıldı.
  • Normal sınavların yanında; hafta sonu kurslar, deneme sınavları başarı ile yürütüldü.
  • Öğretim yılı başında başlayan İngilizce konuşma öğretmeni Amerikalı KIMBERLY ile öğrencilerin Yabancı dile motivasyonları artmış, İngilizce zümresi sinerji oluşturmuştur. Halkla ilişkiler sorumlusu olarak görev alan, deneyimli eğitimci Soncan Teksin Hanım’ın; veli ve öğretmenlerle iletisimindeki başarısı eğitim öğretimimizde bir farkındalık oluşturmuştur.
  • Ara tatilden sonra ders dışı eğitim öğretim çalışmalarına da ağırlık verilecektir.
  • Tatile girerken tüm öğretmenler, tatilin verimli geçmesiyle ilgili olarak öğrencilere bireysel rehberlik.yaptılar.

BU DÖNEM; EĞITIM ÖĞRETIME KATKILARINDAN DOLAYI VELILERIME, ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM.ÖĞRENCİLERİME İYİ TATİLLER DİLİYORUM.

DURAN İSAOĞLU
OKUL MÜDÜRÜ