Biltepe İlkokulu Öğretmenler Kurulu Toplantısı

• 2020- 2021 Eğitim öğretim yılında uzaktan/çevrim içi eğitim ve yüz yüze eğitim çalışmalarımızı değerlendirdik.
  • Uzaktan/Çevrim içi eğitim kaynaklı öğrenme kayıplarını ve öğrenme eksiklerini giderici çalışmalar yapılması,
  • Bu süreçte öğrencilerin yazı yazmaya karşı oluşturdukları isteksizliğin giderilmesi,
  • Velilerin ve öğrencilerin önceden bilgilendirilerek bazı akşamları kısa süreli de olsa Uzaktan/ çevrim içi eğitime başvurulması,
  • Covid 19 tedbirleri ile ilgili olarak; MASKE, MESAFE, TEMİZLİKTEN taviz verilmemesi,
  • Öğrencilere önerilen ders araç gereçlerinin ekonomik yönden veliyi zor duruma düşürmemesi, yönünde karar aldık.
  • 2021- 2022 Eğitim öğretim yılı için çalışmalarımızı plânladık, iş bölümü yaptık, ilkelerimizi belirledik.
  • Not: Biltepe’de uzaktan/ çevrim içi eğitimle ilgili bir deneyim kazanıldı, bu deneyimden yararlanılmalı, her an çevrim içi eğitime baş vurulabilir, uzaktan eğitim konusunda hazırlıklı olmak gerekir diye düşünüyoruz.2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ PANDEMİSİZ VE BAŞARILI GEÇMESINİ DİLİYORUZ.