BİLTEPE’DE 7.SINIFLAR TEOG SEMİNERİNE ALINDI

Biltepe Ortaokulu’nda 2. TEOG Sınavının bitiminde; 7. Ve 8. Sınıflar için TEOG Sınavı ile ilgili olarak seminer düzenlendi. Okulun salonunda yapılan seminere 7. Ve 8.sınıf öğrencileriyle öğretmenler katıldı.

Okul Müdürü Duran İSAOĞLU’nun yönettiği seminerde;  TEOG sınavı hakkında bilgi verildi. Biltepe Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerinin;  2015-2016 Eğitim öğretim yılı TEOG Sınavına hazırlık çalışmaları ve dersler bazında 1. 2. TEOG sınav sonuçları değerlendirildi. Derslerin puan ortalaması itibariyle başarının yakalandığı vurgulandı.

Sınavda soru çıkan derslerin öğretmenleri sınava nasıl hazırlanıldığını anlattılar, 8. Sınıf öğrencileri de bu çalışma sürecini 7. Sınıf öğrencileriyle paylaştılar.

Programın kapanış konuşmasında Okul Müdürü Duran İSAOĞLU;   öğrencilerini özveriyle TEOG sınavına hazırlayan öğretmenlere,  sınava hazırlık programını eksiksiz katılan öğrencilere, okulun eğitim öğretim programlarına/çalışmalarına destek veren velilere teşekkür etti. Bu eğitim öğretim yılında 8. Sınıfların derslerine giren öğretmenlerin 2016-2017 eğitim öğretim yılında da 8.sınıfların derslerine gireceklerini söyledi.