Biltepe’de İngilizce Eğitiminin Kalitesi Her Yıl Artarak Devam Ediyor

• Farkındalık olarak bu öğretim yılında aramıza Amerikalı öğretmen Kimberly Ann Williams katıldı.

• KIMBERLY, tüm sınıflarımızın İngilizce konuşma dersine, İngilizce şube öğretmeniyle birlikte giriyor. Bu sayede öğrenciler dile maruz kalarak, sürekli diyalog halinde olan öğretmenlerini model alarak konuşma becerisi kazanıyor.

• Okulumuzda yoğunlaştırılmış İngilizce programı dokuz yıldan bu yana başarıyla uygulanmaktadır.

• İlk ve Ortaokulda yoğunlaştırılmış İngilizce eğitimi alan öğrencilerimiz, Lise ve Üniversite eğitimlerinde de İngizcelerinin başarılı olduğunu takip etmekteyiz.

• Burada her derste olduğu gibi İngilizce Dersinde de güçlü bir ZÜMRECİLİK anlayışı vardır. Bu anlayış okulumuzun İngilizce öğretimine olumlu yansımaktadır.

• Zülal Karakuş, Semih Kafalı, Emine Akar, Kimberly Ann Williams, Merve Türkân Özdoğan, Sultan Günece öğretmenlerimize; sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.