BİLTEPE’NİN ‘’EVDE ZÜMRE’’ PROJESİ BU DÖNEM, SOSYAL BİLGİLER ZÜMRESİNİN ÇALIŞMASIYLA SON BULDU.

Biltepe’de  Din Kültürü öğretmenimiz de  Sosyal bilgiler zümresinde yer aldı.Öğretmenimiz  Yener Örtlek’in evinde
yapılan zümre zevkli, keyifli, eğlenceli ve dolu dolu geçti. Biltepe’den diğer branşlardaki öğretmenlerin yanında, Resmi okullardan üç değerli  öğretmen ; Süleyman Türkmenoğlu, Levent Çolak ve Aslı Örtlek  de  zümreye davet edildi.

Ev sahibimiz Örtlekler çok güzel eğitim ortamı hazırladılar. Zümreye damgasını disiplinler arası  ilişkiler vurdu. Sosyal bilgiler öğretimi, öğrencilerin başarısı,  bu derste öğrencilere kazandırılması gereken  davranışlar/değerler konuşuldu, tartışıldı, paylaşıldı, öğretmenler enerjilerini sinerjiye dönüştürdüler.