BİLTEPE’NİN MİSAFİRİ; MİLLİ EĞTİM BAKANLIĞI EMEKLİ MÜFETTİŞİ, KADİRLİ ORTAOKULU’NUN ESKİ COĞRAFYA ÖĞRETMENİ HALİS HAYDAR ARI’YDI

Saygıdeğer  Hocamız, üstadımız  Halis Haydar Arı 30 Kasım 1966 yılında Kadirli Ortaokul’nda Coğrafya öğretmeni olarak göreve başlamış, daha sonra Adana’da Ortaokul ve Liselerde müdürlük yaptıktan sonra  1976 yılında üçlü kararname ile Bakanlık Müfettişliği  görevine atanmış,  çok sevdiği bu görevde 21 yıl çalışmış, ülkemizin bir çok eğitim kurumunda rehberlik ve teftiş  görevinde bulunmuş.

Bu ziyaretlerinde Değerli Hocamız bizimle; öğretmenlik, yöneticilik ve   deneticilikteki  deneyimlerini, birikimlerini , becerilerini  paylaştılar.

Kendilerine  Biltepe Okulları adına teşekkür ediyor, sağlıklı ve mutlu ömürler diliyoruz.