Biltepe’nin Misafirleri

BİLTEPE, Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürünü ve şube müdürlerini( Soldan; Davut Gökçeli, Süleyman Toprak, Ömer Gürsoy, Yasin Özdemir, Ali Çolakça, Adil Ayyıldız)davet etti.

Kadirli’de uzun yıllar şube müdürü olarak görev yapan Fehmi Haytaoğlu’nun Adana İl Milli Eğitim müdürlüğü şube müdürlüğüne atanması, Süleyman Toprak, Ali Çolakça ve Adil Ayyıldız’ın Ilçemizde şube müdürü olarak göreve başlamaları nedeniyle, Biltepe Okulları yöneticileriyle öğle arasında biraraya geldiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tapsız; şube müdürlerini ve Biltepe Okulları yöneticilerini tanıştırdı, çalışma arkadaşlarına Biltepe Okulları hakkında bilgi verdi. Davetten, eğitime yıllarını vermiş yöneticilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BİLTEPE Okulları kurucu temsilcisi Mehmet Zengin de davete icabet ettikleri için misafirlere teşekkür etti, kendisinin de Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde uzun yıllar şube müdürü olarak görev yaptığını belirtti. Fehmi Bey’e yeni görevinde başarılar diledi, Kadirli’de Eğitime yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Biltepe Okulları olarak kendisine plaket takdim etti. Göreve yeni başlayan şube müdürlerine de kolaylıklar ve başarılar diledi.

Fehmi Bey de eğitimci arkadaşlarla bir arada olmaktan ve eğitim sohbeti yapmaktan mutlu olduğunu, burada olduğu gibi Adana’da herkesin Fehmi’si olacağını söyledi.