EĞİTİMİN ULU ÇINARLARI BİLTEPE’DE

Özel Biltepe Okulları ve Kadirli KAVAK vakfının organize ettiği, 24 Kasım Öğretmenler Günü programı Kadirli ve çevre ilçelerden eğitime gönül vermiş öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti.

Ev sahipliğini Özel Biltepe Okulları Genel Müdürü Mehmet ZENĞİN ve İlkokul- Ortaokul Müdürü Duran İSAOĞLU’nun yaptığı organizasyon, saat 9.30 emekli öğretmenlere sabah kahvaltısıyla başladı. Kahvaltı sırasında yıllardır bir birine hasret kalmış ulu çınarlar, bol bol sohbet etme, eski
günleri yad etme imkanı yakaladı.

Kahvaltı sonrası program okulun konferans salonunda, Sayın Duran İSAOĞLU’ nun müthiş sunumuyla başladı. Ebediyete irtihal eden başta Baş Öğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK ve öğretmenler için saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Akabinde, hocamız Nuh ÜSTE bu dünyadan ebediyete giden tüm öğretmenler için Kur’an-ı Kerim okuyup dua etti.

Programa sınıf öğretmeni Elif ÖNDAŞ şiiri, sınıf öğretmeni Mustafa AVAROĞULLARI ve İngilizce öğretmeni Okan BEKAR’ın ensrumanları eşliğinde müzik öğretmeni Gizem FETULLAHOĞLU şarkılarıyla renk kattı.

Programda İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas TAPSIZ, duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Ayrıca bazı öğretmenler anılarından bahsedip eğitim ve öğretim hakkında düşüncelerini öğretmenlerle paylaştılar. Ali AKARMAN şiirleriyle bu anlamlı güne renk kattı.

Özel Biltepe Okulları Genel Müdürü Mehmet ZENGİN; okulun bu programa ev sahipliği yapmaktan onur duyduğunu, bu buluşmanın tekrar yapılacağını söyledi.

Eğitime gönüllerini veren ulu çınarlar; Kadirli’de marka olmuş, kalitesiyle çağdaş eğitimi yakalamış, her yönüyle gönüllerde taht kurmuş bu okulun güzide yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ettiler