Faruk Durna, Günümüz Teknolojileri Hakkında Öğrencilerimizi Bilgilendirdi

Durna, öğrencilere birbirinden önemli konularda çok değerli bilgiler aktardı. Durna, Sanal gerçeklik, Arttırılmış gerçeklik, Yapay zeka ve Metaverse gibi güncel teknolojiler hakkında öğrencilere kapsamlı bilgiler verdi.

Durna, katıldığı Teknofest, TÜBİTAK ve diğer yarışmalar hakkındaki deneyimlerini de öğrencilerle paylaştı. Özellikle öğrencilerin ilgi ve alakası, Durna’nın anlattığı konulara olan hakimiyeti ve tecrübesiyle birleşince seminer oldukça verimli geçti.

Öğrenciler, bu seminer sayesinde teknolojinin geleceği ile ilgili önemli konular hakkında yeni bilgiler edinirken, Durna’nın tecrübeleri sayesinde de sektörde nelerin yapıldığı ve gelecekte nelerin beklenildiği hakkında fikir sahibi oldular. Tüm bunlar, öğrencilerin teknolojiye olan ilgisini artırdığını ve onları yeni teknolojileri keşfetmeye teşvik ettiğini düşünüyoruz.

Davetimize icabet ederek ögrencilerimize tenolojik gelişmeler hakkında bilgi verren, onların sorularını cevaplayan, onlara rol model olmaya çalışan hemşerimiz Faruk Durna’ya teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.