Gülten Ali Ziyan Anadolu Lisesi Öğrencileri “Eğitime Adanmış Bir Ömür ve Vefa” Projesi Kapsamında Okulumuzu Ziyaret Etti

Bİltepe Okulları yöneticileri olarak; Kadirli GAZAL Gülten Ali Ziyan Anadolu Lisesinden Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmeleri; İsmail Durmuş ve Remzi Tokat’ın rehberliğinde bir grup öğrenciyi misafir ettik.

Misafirlerimiz ” Eğitime Adanmış Bir Ömür ve Vefa” konulu proje ile 50 yıllık eğitimci Mehmet Zengin ve Duran İsaoğlu eğitim hayatına ilişkin sorular yönelttiler.

Böyle bir projeye rehberlik yapan öğretmen arkadaşımıza, projeye onay veren okul yönetimine teşekkür ediyoruz, geçmişten günümüze, eğitimimizi öğrenmeye çalışan geleceğimizin güvencesi sevgili öğrencilere başarılar diliyoruz.