Kadirli Özel Biltepe Okullarının Kurucu Temsilcisi Mehmet ZENGİN

Eğitimci olarak yarım asırdır aralıksız Türk Milli Eğitimine hizmet ediyor.

Öğretmenliğe 1972’de Isparta Gönen Öğretmen okulunda başladı, daha sonra Kayseri Pazarören Öğretmen okuluna atandı, Bakanlığımız, öğretmen okullarında görev yapan öğretmenlerin hizmetiçinde yetiştirilmesine çok önem veriyordu, ayrıca her iki okulda da müdür yardımcılığı yaptı. Öğretmen okullarında görev yaptığı sürece hem matematik öğretmeni olarak hem de yönetici olarak bir çok seminerlere, kurslara katıldı.

Öğretmen okullarındaki görev yapmanın mesleki donanımlığını Kadirli Cevdet Paşa Ortaokulu’nda ve Kadirli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü döneminde hep kullandı.

En son 2000 yıllarının başında Kadirli Özel Biltepe Okulları’nın kurucuları arasında yer aldı. Burada okulun; yönetim kurulu başkanlığını, kurucu temsilciliğini, genel müdürlüğünü üstlendi.

23 Ağustos 2021 tarihinde BİLTEPE’DE 8. sınıfların/ LGS grubumuzun eğitim öğretime başlaması nedeniyle düzenlenen açılış programında; öğrencilere ve öğretmenlerle 50 yıllık deneyimini paylaştı.

Değerli Hocamız Mehmet ZENGİN ‘e Biltepe Okulları’nın; kuruluşunda, 19 yıllık eğitim öğretim sürecindeki katkılarından, başarılarından, eğitimci olarak kendini güncellemesinden, vizyon sahibi oluşundan dolayı;
Kutluyor, tebrik ediyor Türk Milli Eğitimine hizmetlerinden dolayı minnet duyuyoruz.

Duran İSAOĞLU
Özel Biltepe Ortaokulu