Kariyer Günleri

Sharabati Denim grup şirketlerinin Kadirli Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımı olan JNR Mensucat işletmesinin denim ve gabardin üretimi gerçekleştiren üretim tesislerinde kendilerinin özverili katkıları ve izinleri ile birlikte Özel Biltepe Okulları olarak Kariyer Günleri kapsamında Anadolu Lisesi 11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte fabrika gezisi gerçekleştirdik. Kariyer Günleri kapsamında öğrencilerimiz hem gelecekteki olası meslektaşları ile tanışma fırsatı hemde üretim süreçlerini yerinde görerek bir fabrikada nasıl mesleklerini icra ettiklerini ve çalışma ortamlarını görme şansını yakaladılar.

Fabrika gezimize hem katkıda bulunan hemde izin veren JNR Mensucat işletmesi idarecilerine ve çalışanlarına teşekkür ederiz.