Reading Contest

Okulumuzun haftada 16 saat Yoğunlaştırılmış İngilizce Programi uygulanan 5.sınıf öğrencileri arasında ” İNGİLİZCE OKUMA” yarışması düzenlendi.

İngilizce Zümre öğretmenlerimiz tarafından geçtiğimiz haftalarda yapılan okuma yarışmasında Finale kalan 16 öğrencinin yarışması; Okulumuzun salonunda, Kadirli’de resmi okullarda görev yapan; Ümit KAÇIRA, Pınar KAÇIRA ve Perihan TOPAL’ın jüri olarak görev aldığı, emekli İngilizce öğretmeni Fatma TAYİPOĞLU’nun misafir olarak bulunduğu, öğrenci ve öğretmenlerimizin huzurunda final gerçekleştirildi.

Yarışan tüm öğrenciler; izleyenler tarafından alkışlanırken, okuma metinlerini birbirinden güzel okudukları gözlendi, karar vermede jüriye zor anlar yaşattılar. Jürinin açıklamasına göre; Benjamin KESTİR Jüri Özel ödülune layık görülürken, Emir ÖNDAŞ birinci, Derin KASTAL İkinci, Nehir IMECI üçüncü oldu.