Türkçe Zümre Toplantısı

BİLTEPE’DE TÜRKÇE ZÜMRESİ

Türkçe öğretmeni olarak görev yapmış olduğum Osmaniye Gökçedam Ortaokulu’nda ve Kadirli İmam- Hatip Lisesi’nde zümreyi çok önemsedim. Zümre çalışmalarımızın mesleki gelişimime çok büyük katkısı oldu.

Adana Milli eğitimde müfettiş olarak görev yaparken de denetimde bulunmuş olduğumuz kurumlarda zümre çalışmalarını önemsedim, bu kurumlarda özellikle Türkçe Öğretmenleri ile Zümre toplantıları yaptım.

Adana Milli Eğitim Müdürlüğu Müfettişler kurulunda Türkçe Dersine girecek müfettişlerin de zümre toplantısı yapmasını önerdim. Türkçe Müfettişleri zümresine başkanlık yaptı.

BİLTEPE Okullarına müdür olarak atandığım günden bu yana zümre çalışmalarına çok önem verdim. BILTEPE’de zümre olmazsa olmazlardandır, sloganını ortaya attım.

Şu anda okul müdürü olarak Biltepe Ortaokulu zümresine başkanlık yapıyorum, okulumuzun Türkçe öğretmeni Soncan Teksin’ de Zümreniz de üye olarak bulunuyor.

Çok keyfli bir zümre gerçekleştirdik, genç arkadaşlarımizla; bilgilerimizi, becerilerimizi, deneyimlerimizi paylaştık.

Zümre arkadaşlarım; Soncan Teksin, Fakı Ganioğlu ve Egemen Püsküllüoğlu’na teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.

Duran İSAOĞLU
Özel Biltepe Ortaokulu Müdürü